'Získaných ocenění za projekt From the Future World si velmi vážíme, protože se nám v tomto případě podařilo zrealizovat minimálně v České republice naprosto unikátní projekt. Navíc jde o událost s velmi silným mezinárodním přesahem, neboť přirozeně a přitom sofistikovaně propojuje hned několik, na první pohled možná nesourodých, oblastí. Jednotícími prvky jsou přitom krásná a nadčasová hudba Antonína Dvořáka, umělá inteligence a pohled do budoucna. A právě prvky umělé inteligence využíváme i my, abychom našim klientům mohli přinášet služby a produkty From the Future World,' uvedl David Šmahel, manažer Marketingové komunikace v KB.

'Současně děkujeme partnerům projektu, agentuře Wunderman Thompson a orchestru PKF - Prague Philhamonia, protože bez jejich nápadů a zapálení by nebylo možné takto ojedinělou věc realizovat,' doplnil David Šmahel.

Attachments

  • Original document
  • Permalink

Disclaimer

Komercní banka a.s. published this content on 01 December 2020 and is solely responsible for the information contained therein. Distributed by Public, unedited and unaltered, on 21 December 2020 22:00:08 UTC